perjantai 31. tammikuuta 2014

Rumasta kauniksi

Muutama yö siihen vierähti, mutta hauskaa oli ainakin mulla! (Kämppä hujanhajan, pyykit korissa, tiskit pöydällä, mutta onhan päivä vielä huomennakin)

Tästä lähdettiin


Väkertelin paperinaru/metallilanka kukkasia kotona ja töissä ja kaiken kaikkiaan tein niitä 69 kpl. Hieman etusormen pää on hellä :) Ostin kehikon paperinaru kukkasia varten ja siitähän se ajatus sitten lähti (taas) Pöydällä nyt sattui olemaan rautalankaakin ja olihan se testattava kuinka vääntyy.Lampun kuorin vanhasta kankaasta ja alta paljastuneen metallikehikon sprayasin hopealla ja sisäosan kuvun sprayasin valkoisella. Kukat kiinnitin kehikkoon rautalangalla.

Kehikko ennen


Ja jälkeen maalauksen


Lopputulokseen olen todella tyytyväinen (vielä kun isäntä saisi lampun kattoon)Voi olla, etten muutamaan päivään kukkasia innostu tekemään ;)

Tarvikkeet:
-Lampun kehikko
-Paperinaru kehikko
-Paperinarua
-Ohutta, taipuisaa rautalankaa
-Spray maalia kehikkoon
-Aikaa ja pitkäjänteisyyttä
paperinarut ja rautalangan ostin paikallisesta askartelukaupasta MT-Paja&Sisela-tuotteesta.Taavi-tervatonttuja tuli myös yhtenä iltana väsäiltyä. Kiva tuote pitää mielestäni pakata kauniisti, Taavikin sai arvoisensa paketin ja kaikki tehdyt tonttuset matkasivat uusiin koteihin.Tonttujen paketointiin käytin pieniä kinkkupusseja! :D Ei tarvinu kikkailla sellofaanilla.

Sain myös kotiin kuluneella viikolla nettikirppari ostokseni ja nyt pieni, vanha maustehyllyni sai arvoisensa asukkaatIsännälle "taas" töitä, kun joutuu hyllyn seinään kinnittämään.
Jaahas, mitähän sitä sitten tekis?! ( kierrätyksestä hain kaksi varjostinta jemmaan, mutta juuri nytten ei kukkaset houkuttele)

Mukavaa viikonloppua ystäväiseni ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti