perjantai 24. tammikuuta 2014

Hönheniä ja muuta mukavaa

Vapaapäivä ja sen kyllä huomaa :D Materiaalia olisi vaikka mihinkä askarteluun. Ystäväni oli shoppaillut puolestani 14 pussia valkoisia höyheniä ja väsäilin taasen pari hönhenkuusta. Paikallisesta kukkakaupasta löysin muutaman mini oasis kartion ja olihan se heti tehtävä. Höyhenkuusen tekoon et muita tarvikkeita tarvitse, kuin kartion muotoisen oasis sienen sekä runsaasti valkoisia höyheniä. Höyhenet vain painetaan sieneen kiinni. Aloita alhaalta ylöspäin, rivi kerrallaan. Itse suihkaisen vielä kimalle hiusspraytä valmiiseen kuuseen ja sillä saan blingblingiä kuuseen. Tuosta pienestä tuli myös ihana.



Paikallisesta askartelukaupasta ostin itselleni paperikukka kehikon. Pari kokeilua suoritin tänään ja alun takkuilun jälkeen sain muutaman kukkasen aikaiseksi. Sittenhän jomma meinasi taas lähteä lapasesta ja mietin kaikenmoisia naruja mitä voisi kokeilla. Paperinarun lisäksi kokeilin tänään kukkasen myös rautalangasta :) ja tykästyin. Tuon isomman kukkasen keskustassa on pienempi rautalanka kukkanen.Näistähän voi tehdä vaikka verhoja, ikkunakoristeita, koristeita kortteihin ja vaikka ja mitä. Vain mielikuvitus on rajana.


Etsin tänään myös kotikunnasta tervanarua, sitä kuitenkaan löytämättä. Silti oli kokeiltava kuinka saunatontun teko onnistuisi. Omasta mielestäni tonttu on valloittava, pipo materiaali on putkimaista neulosta, mutta mielestäni käy loistavasti Taavi-tontulle. Ohjeen löysin googlesta. Näitä teen varmasti lisää, kunhan tervanarua saan käsiini.



Ihan pienenpieni askartelukärpäinen on tainnut puraista mua?! :D Mut haittakse??!

2 kommenttia:

  1. Hei jakaisitko tontun ohjeen? Näyttään niin mukavalta että olisi kiva koittaa tehdä itsellekkin tämmöinen :)

    VastaaPoista
  2. Heipat! Laittelen tontun teko-ohjeen lähipäivinä. Juuri tässä tonttuja väsäilen niin otan kuvia tekovaiheista.

    VastaaPoista